Saturday, July 3, 2010

World Cup 2010 & Prediction

heheh..sedikit cite bola..sesat cite bola dalam blog ni..aku minat bola pun sebab hubby aku yang minat.. Selalu teman die tengok bola. Untuk world cup 2010 ni aku support Holland atau The Oranje. Ni pun sebab my hubby minat la.


Since group stage kitaorang tak penah missed game Holland. Memang minat la.. Lagi-lagi nak tengok Robin Van Persie main.





Aku tulis pasal world cup ni pun sbb Holland dah layak ke semi.. kalo tak jangan harap la.. sokong dalam senyap je. Waktu lawan Brazil tu ingat dah last game dah ntuk Holland. tak sangka boleh menang..tp bukan menang nasib pun..dorang main cantik gak. Ape yang hubby aku cakap game mmg fight. Sebab ape hubby aku yg cakap sebab aku dah tido sebelum abis first half lagi.. heheheh.. bak kata my hubby jugak total football vs samba mesti la best.

Prediction ntuk final 2010 ni ialah Holland vs Germany..Tapi nak kata Holland boleh jadi world champion tu tak berani lagi sbb tgk Germany memang mantap world cup kali ni.

No comments: