Monday, April 18, 2011

ice cream fondue BR,the garden.

nah..aku tempek harga dulu. kot2 la ada yg terlintas di fikiran berapalah harga dia kan..
dua orang makan.senak perut.aku amek yg regular jek pon.pon masih lagi senak perut.boleh share 3-4orang.
lighting berbeza ikut tangan tukang amek gambar.

licin.tu suami aku duk korek2 lagi choc dia.dia adalah penggemar chocolate yang tegar.tapi bukan choc bar,tapi choc cair macam nih..nak-nak kalau kek coklat yang meleleh2 tu lagi dia suka..

4 comments:

n.i.n.a said...

camne nk mkn ni? ce cite! ce cite! aku innesen tatau psl makanan ni

Anonymous said...

ko celup aiskrim tu lam coklat..sedappp.kek tu pon ko celup..buah pon celup..kira macam celup-celup then ngap masuk molot.mudah bukan???sila tampar aku nina!!=aku budak sg isap perdana=

Ryani Sweet Chocolate said...

dapnye.. baru 3 pg td tgk ade couple mkn nie kt br. aku amik banana split je. tu pun dah banyak n dgn lahap makan sbb nak cepat huhuhu.. tapi mmg best la set nie nnt aku nak try pulak. ilah bile nak blaje huhuhuhu

Kancilbiru said...

licin sudah....hehehe