Saturday, March 19, 2011

ku keciwa.MAC mineralize skinfinish wonder woman edition.


tadi beria2 g MAC midvalley semata2 nak kan mineralize skinfinish wonder women ni..aku dah survey kat blog2 n tgk review kat youtube..99% cakap best..hanya 1% cakap tak best..dah mengendeng2 encik suami supaya belanja aku..tapi.......
boleh agak kan?SOLD OUT....hmmmmpffff.sakit hati..lambat sangat..tinggal yang display tuh jek..ye a..takkan setiap minggu aku duk menebeng midvalley tuh kan???mana la aku tau nak sold out masa bila..sekali pergi yilek..aku berkenan yang nama pink power..ala yang pink-pink nude tu..rege rm145..ok la..yg kiri warna pink tu blusher..tengah2 bronzer..yang kanan tu highlighter..3 in 1.mana tak meroyan kan..saiz pon besar gedabak aku tengok tadi..mmg tak rugi la kalo beli..suami aku dah yes yes dah..selamat la dia.tak puas hati..aku tanya la SA tu MAC kat sogo,klcc n pavi dah abes stok jugak ke???dia jawab YESSS.seme sold out..mmg keciwa sangattttttt...
tak puas hati...mencik...

2 comments:

cikpia said...

wow!!!sangat hotselling!!!

sweethOneY said...

xde rezeki lagi tu namanya. hehehe