Sunday, May 22, 2011

jurulatihku..


my 1st designer handbag...wah designer ke?walopon coach jek..kalo kat US tahap kerani-kerani jek pakai occay..aku ni duk mengidam dh setahun baru dapat.haha.takpela..sekali seumur hidup.hubby cakap lagi 1otahun baru boleh beli baru.kedekut betul.


yang aku nak yang nama dia madison dotted op art convertible hobo tu xde la plak..ada warna khaki jek.yang aku nak warna mahogany.so aku beli yang ni coach colette signature sateen hobo in black.ada warna lain lagi yg menarik tapi cerah2 aku takut kotor.senang amek hitam.selamat...hubby tak berkenan sangat design ni tapi boleh la..


k la..kadang2 berangan itu boleh jadi kenyataan,asal ada usaha..wah usaha ke?

2 comments:

n.i.n.a said...

nk tgk! bukak la beg tu huhu

Ryani said...

xnampak isi pun