Saturday, December 18, 2010

bag organizer,

salam...korang kalo pakai henbeg beso gedabak tak?oo tak ek?aku adalah penggemar henbeg beso gedabak sebab aku suka isi macam2 barang..resit yuran sekolah,resit pibg kelas,kupon hari kantin,pen,lipstik etc,,etc..etc..kiranya macam2 la aku letak kan..kadang2 bila balik sekolah sebelah tangan mendukung ammar sebelah tangan lagi aku duk menggagau carik kunci..memang kadang2 bengang jek sebab kunci yg di cari mmg la susah nak jumpa..kata beg gedabak kan..barang banyak..sepah2..harusla tak jumpa..


hubby pon selalu duk bising kata barang2 aku sepah2 macam tong sampah dah henbeg aku..so solutionnya adalah memakai bag organizer..aku gugel jugak carik lam blog yg jual online tapi harga boleh tahan la jugak..takpe aku dengan rela hati p cari kat shopping mall.sekali jumpa..aku beli 2 terus..satu saiz beso sket satu kecik sket untuk beg yg lebih kecik..

yang ni saiz kecik sket brand gin n jackie..aku gugel harga kat blog+duit pos sama jek ngan harga aku beli..baik aku beli terus kan.tak yah nak tunggu tempoh pengeposan..cash n carry sudehh.ni jumpa kat isetan,the garden.amek warna ungu itu harus dong!!

ni plak kaler oyen..ater kaler ungu takdok..yg ni saiz besa sket.sesuai untuk henbeg yg gedabak..yg ni murah sket tapi best.aku suka..tgk brang2 aku tuh tersusun kan.....senang nak cari.konfem jumpa..ni boleh jumpa kat guardian.

sebab apa aku suka yg ni?sebab dia byk kocek-kocek.senang nk isi benda2 kecik..



bila letak lam henbeg camni rupa dia..mudah,kemas,dan sgt praktikal..kalo nak tukar henbeg pon senang..kuarkan jek bag organizer dan letak jek kat beg baru yg ko nak pakai tuh..
sekarang masalah aku dh selesai..senang nk carik kunci,senang nak carik barang,tak lah hubby aku membebel lagi cakap beg aku ni tong sampah..org lain dh lama pakai..tapi aku baru terhegeh2 nak pakai..hoho..better late than never..relate tak pepatah ni ngan masalah aku?hahahawau..


1 comment:

sweethOneY said...

hbag organizer yang sgt praktikal.. sukaa.. nak beli satu la gini :D takdelah brg asyik tertinggal je sbb tukar2 hbag