Friday, December 17, 2010

nyampah..

semalam aku ada ym ngan sumbody..kawan lama yg sgt lama...

ni jek yg aku tanya..

bila nak kawen?tak saba nak g ******.


tu jek..nak tau dia jawab apa??


kalo ada rezeki aku kawen la..(font dia beso gedabak ko)..

ish apa maksud ko nak buat font beso gedabak macam tuh?nak tunjuk kat aku yg ko marah ngan aku tanya soalan kawen tuh???salah ke aku tanya?aku tanya sebab dia ada boyfren..kalo takde bf xdenya aku nk tanya kan??uh pelik la aku..fyi dia dh keje dan keje gomen..(nak bitau yg dia pon xde la masalah kewangan ke apa ke kan)


aku ni kdg2 selalu jek kena pelekeh kat org..org nak marah aku suka2 hati jek kan..pasni aku takkan amek tau lagi pasal dia kalo ni la perangai dia buat kat aku..aku bukan apa..masa wedding aku dia datang kan..tu jek niat aku..

nina ko rasa camne?silap ke aku?

1 comment:

n.i.n.a said...

er..
1) mungkin dia ada problem dgn bf dia kot time ko tanya tuh. tapi tu lah. tak payah la nak reply guna font besar bagai.
2) mungkin jugak dah byk kali orang tanya soalan sama macam ko tanya tuh.. so dia dah naik menyampah.
aku rasa dia nak kawen tapi tak boleh kawen lagi. bila orang asyik tanya soalan mcm tuh je.. ko plak tanya soalan sama.. mmg kena la. wrong timing hehe